Allting har ett slut...

...och så även denna blogg!

Nu är spädistiden över och Oliver och jag drar oss tillbaka från rampljuset. Självklart tittar jag in på era bloggar titt som tätt (ni vet vilka ni är).

Kanske kommer det en ny blogg i framtiden med annat innehåll. Kanske fortsätter denna blogg när det finns mer inspiration och motivationen kommer tillbaka. Kanske, kanske inte.

Tack för denna tid :)

Hejdå!

-Nu är det allvar!

Sa sambon när detta trilla in i brevlådan.



Lönnfet och totalt ur form känner jag mig inte alls redo för detta. Nästa måndag smäller det och då är det dags att springa.....

Fyra förkylningar som avlöst varandra sedan i februari har inneburit att träningsskorna och konditionen lagts på hyllan.

Jag som ville springa...

Jag får väl se det som en första tid och något som kan slås nästa år. Om jag ger mitt allt och springer (för att vinna, ha ha ha) så tror jag mina ligament slits sönder så dålig form som jag är i nu. Jag har joggat tre-fyra gånger sedan Oliver föddes.

Ska snöra på mig skorna åtminstone en gång innan måndag för att se om jag håller :)



Välkommen hem....

...till SNÖ!!!!


Vad är detta? Hela vår molniga och regniga vecka på Teneriffa har vi hört att i Sverige är det sol och 23 grader. När vi sedan kommer hem så är det skitväder. Murphy´s law kanske?

Ja ja ja!

Fy f*n va skönt det är att komma hem i alla fall. Buffé och serverad mat i all ära men inget går upp mot hemmalagad köttfärsås.

Good bye Hola, Hello Svenska falukorv!

RSS 2.0