Tre fina födelsedagspresenter :)

Oliver hade nog sparat på tre fina saker till idag. Nä skämt och sido men det kändes nästan så när han helt från ingenstans visade upp tre nya färdigheter. Han satt och "ljudade" i soffan. Sen blev det mer och mer. Olika toner från högt till lågt precis som om han pratade.

När jag la honom på mage så låg han inte som den plattfisk han brukar utan höll upp huvudet och fortsatte "prata". Han har hållt uppp huvudet tidigare men alltid gnällt och lagt sig ner efter några sekunder igen.

Han har också börjat greppa tag i saker. Det roligaste är att han kan greppa men vet inte hur man släpper så ibland sitter han fast i sina fötter eller i ett av sina fingrar :)

Idag såg han på sin tröja där det var en röd del. Han spanade och strääckte sig efter den och tog tag iden och förde den till munnen. Jag tänkte att det kanske hände så där på tur så jag la tillbaka tröjan och då gjorde han det igen.


Kommentarer
Postat av: Emmy



Gud så söt han är!! :)

2011-01-04 @ 20:29:34
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: Helena

Visst är det häftigt när det händer saker!? E har hittat sin tumme under julen och börjat "prata" i långa haranger haha, så kul :-)



Söt liten kille du har :-)

2011-01-04 @ 20:54:38
URL: http://tausert.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0