Torsk i äggsås
Klockren husmanskost!
Testade detta för första gången idag. Måste säga att för att inte kunna laga fisk så blev det kalasbra. Tror inte att någon kan misslyckas.
3-4 portioner
500-600 g torsk
Hårdkoka 3 ägg, kyl och hacka i småbitar.
Hacka persilja.
Koka upp vatten som smaksatts med peppar, salt och citron. Dra kastrullen från plattan och lägg i torsken. Låt den ligga i ca 3 min.
Gör en vanlig grundsås på smör, mjöl, mjölk. (Välj fetthalt grädde, mängd smör mm efter smak).
Tillsätt ägg, persilja OBS! skall inte kokas.
Lägg i fisken i såsen. Servera med kokt potatis och gröna ärtor. Yummie!
Testade detta för första gången idag. Måste säga att för att inte kunna laga fisk så blev det kalasbra. Tror inte att någon kan misslyckas.
3-4 portioner
500-600 g torsk
Hårdkoka 3 ägg, kyl och hacka i småbitar.
Hacka persilja.
Koka upp vatten som smaksatts med peppar, salt och citron. Dra kastrullen från plattan och lägg i torsken. Låt den ligga i ca 3 min.
Gör en vanlig grundsås på smör, mjöl, mjölk. (Välj fetthalt grädde, mängd smör mm efter smak).
Tillsätt ägg, persilja OBS! skall inte kokas.
Lägg i fisken i såsen. Servera med kokt potatis och gröna ärtor. Yummie!
Kommentarer
Postat av: anouk - En Rookiemammas vardag
Jag använder photoscape! Det e gratis och superenkelt. Man kan redigera bilder, göra bildspel, bildsidor osv osv... Bara googla och ladda hem;)
Skrev om det här en gång: http://anouk.blogg.se/2009/november/bildspel.html
kram
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak
Ska fisken bara kokat 3 mån? =O Ska den förstekas eller hur ska man göra. Vill själv prova men använder fryst rosk som jag tinar men det blir ju inte klar på 3 min. =/
Kram!
Trackback