Torsk i äggsås

Klockren husmanskost!

Testade detta för första gången idag. Måste säga att för att inte kunna laga fisk så blev det kalasbra. Tror inte att någon kan misslyckas.

3-4 portioner

500-600 g torsk

Hårdkoka 3 ägg, kyl och hacka i småbitar.
Hacka persilja.
Koka upp vatten som smaksatts med peppar, salt och citron. Dra kastrullen från plattan och lägg i torsken. Låt den ligga i ca 3 min.

Gör en vanlig grundsås på smör, mjöl, mjölk. (Välj fetthalt grädde, mängd smör mm efter smak).
Tillsätt ägg, persilja OBS! skall inte kokas.

Lägg i fisken i såsen. Servera med kokt potatis och gröna ärtor. Yummie!




Kommentarer
Postat av: anouk - En Rookiemammas vardag

Jag använder photoscape! Det e gratis och superenkelt. Man kan redigera bilder, göra bildspel, bildsidor osv osv... Bara googla och ladda hem;)



Skrev om det här en gång: http://anouk.blogg.se/2009/november/bildspel.html



kram

2011-01-21 @ 23:55:01
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Ska fisken bara kokat 3 mån? =O Ska den förstekas eller hur ska man göra. Vill själv prova men använder fryst rosk som jag tinar men det blir ju inte klar på 3 min. =/

Kram!

2011-01-30 @ 11:33:57
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0