Sömnigt rus....

Man går omkring dag efter dag i ett tillstånd som kan liknas vid ett sömnigt rus. Vi har märkt en stor skillnad även om de bara kan sammanfattas i "fem-minutare". Gossen börjar bli bättre på att äta från bröstet, han är mindre gul och kan vara vaken utan att skrika i ett par minuter. Bröstvårtorna börjar så smått att läka, stockningen börjar ge med sig och jag har varit feberfri hela dagen :) första dagen sedan i söndags.

Tyvärr är handlederna dem enda som inte går åt rätt håll. Imorgon ska jag försöka få tag i en arbetsterapeut som troligen kan fixa handskenor eller liknande. Det sliter gott på lederna när man bär runt på han hela tiden också. Bävar lite inför de dagar då Freddan börjar jobba. Vi har fått låna en Babybjörn från BVC som jag ska testa inom kort.

Trots vetskapen om att ambitionsnivån är högre än vad som är möjligt ibland så hoppas jag att vi kan komma iväg till en babyaffär imorgon och inhandla babysitter och Babygym. Jag vill ta vara på "fem-minutarna" och hoppas att de kan bli längre om han kan aktivera sig lite.

Amningskudden har funkat ganska bra. Ibland fyller den även funktionen som babyhållare :)




Kommentarer
Postat av: Lina

Vad fin han är Camilla! Jag hoppas att det lugnar ner sig snart och att du får lite vila. Ser SÅ mycket fram emot att få träffa er alla till jul! Kram kram (hälsa lilla familjen)

2010-10-10 @ 22:40:33
URL: http://crazyfrank.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja nu hänger man ju inte alls med vad som har hänt men ni verkar ha (eller iaf ha haft) det väldigt tufft... Hoppas det blir bättre o att ni får njuta av lilleman också. Har han nåt namn än?

Kram!

2010-10-10 @ 22:44:09
URL: http://mariasbebisblogg.blogspot.com
Postat av: Helena

Åh vad jobbigt det låter, stockning låter ju inget vidare :-( Jobbigt att han skriker mycket också,hoppas det reder ut sig snart.



Vi funderade på August som namn jättelänge men har efter ett antal trista kommentarer börjat känna att vi nog inte orkar med det. Nu lutar det åt vårt andra favvonamn som vi inte säger till någon förrän vi bestämt oss, vi lärde oss läxan med August :-( Tänk att folk MÅSTE tycka till så förbaskat!



Många kramar vännen

2010-10-10 @ 23:07:13
URL: http://tausert.wordpress.com
Postat av: Ann-Sofie

Grattis grattis grattis!! Ja man hinner inte läsa så mycket på andras bloggar eller hålla koll! Vilken sötnos du fått och vad skoj att han kom dagen efter, vi var väl rätt nära med! =D

Kramar!!

2010-10-11 @ 10:08:35
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0