Las Palmas igen

Gårdagen var kul och annorlunda. Vi fick oss en timma sol på fm innan det var dags att åka med buss till Las Palmas.

 

Bullen på väg

 

Puss på buss

 

Vi tog en ”guidad” tur med Natán genom Las Palmas som var förvånande stor. Playa del Ingles som vi har bott i nu har väl inte varit någon direkt hit. Jag tycker att det är ganska skabbigt och sletet. Det är härligt att ha vårt hotell som är som en oas. Nästa gång vi åker så kanske det rent av blir Las Palmas som hade mysiga gator med små caféer i den gamla delen, en massa affärer i den nya och långa vackra stränder.

 

Palmkram

 

På en trappa

 

På varsin sida

 

”Magen”

 

Vi mellanlandade hos farbror med familj. Vi kollade en massa gamla kort från gamla tider. Roligt, roligt. Vi tog kort på en del kort så nu har vi med oss våra egna exemplar hem. Jag fick även en tavla som min gammelfarmor har målat med ett typiskt Baskmotiv.

 

Det har varit många kyrkor det senaste, så även här på Gran Canaria. Vi var på en ”konsert” med dans och musik i den kyrka där farbror är pastor. Seeeeeeeeeent därefter var det middag eller nattamat kanske även kallat. Vi åt 22.30….

 

La familia

 

Bussen hem var fruktansvärd, mådde sjukt illa och att man har en mindre fotboll i magen som trycker på gör ju inte det hela bättre.


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

vilka fina bilder på magen! =D

2010-05-31 @ 10:55:59
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0