Vänner

Finns det något bättre än att ha de du älskar runt omkring dig?

Gårkvällen var klockren. "Nästan" som vanligt. två små underbara tillägg bara ;)
Det gick nästan att se en hel hockey match. Någon påpekade att det kanske blir lite svårt att hänga med i matchen när två bebisar skriker. Jag fyllde där i att det är nog vi (tjejerna) som är det mest störande. Vi har en förmåga att alltid prata om ditten och datten. Killarna har däremot utvecklat en förmåga där de helt enkelt stänger av. Vilket de också gör i andra sammanhang också men det är en annan historia.

Jag och mina vänner har tydligen en annorlunda relation. Detta har vi blivit varse om efter att ha levt med andra personer som påpekat detta och sedan även hört om den relationen som andra har till sina vänner. Vi har en nästan systerlig relation.

Visst allt är väl inte guld och gröna skogar hela tiden och det är det som är hälsosamt i en relation. Det är så man lär känna varandra på alla plan och vet hurdana vi är. Vi vet när vi ska backa och vi vet när vi envist och bestämt ska stå vid vad vi vill för att det i själva verket är precis det som vännen i den stund behöver. Vi finns alltid där för varandra.

Tack för att ni finns :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0