Namngivningsfest

Igår hade en av mina små prinsar sin andra största dag, sin namngivningsfest. Det var en massa folk där och det var ordnat med god mat och de finaste tårtorna.


De hade ett kul upplägg och trots att jag inte har något annat att jämföra med så var det en lyckad och bra namngivningsfest. I bakgrunden gick ett bildspel med foton på barnet, det var blandade bilder och en del av gästerna återfanns även på många av fotona. Föräldrarna berättade inledningsvis om hur de tänkt när de valde namn och namnens innebörd. Det fortsatte med mat och mera mat. Barnets två faddrar fick skriva ”kontrakt” :) Härliga följder av att tacka ja ditt det åtagande som det innebär att vara en fadder. På slutet var det presentöppning och de annars obligatoriska (på dop) korsen och tandbehållare uteblev.


Kronprinsessbröllopet visades inte på nån skärm i bakgrunden men de trognaste rojalisterna hade sina Iphone i högsta höjd. Jag ”snodde” ett par sekunder av streamningen och såg när Viktoria ”plockade” upp Daniel på vägen fram till altaret.


Fadderkontrakt



Prinstårta

Bröllop i miniformat



Pappa äter son!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0