Klagomuren

Jag har tänkt att jag ska upprätta min egen klagomur här på bloggen. Känner att om jag kan dumpa ett klagomål här och där så behöver jag inte gnälla så mycket :)

Dagens klagomål kommer från gårdagskvällen:

Ligger på sidan, bullen lever runt konstant. Lägger mig på rygg istället. Då det känns som om jag skall kräkas på grund av bullens placering är jag tvungen att lägga mig på sidan igen. Det är då fortsatt rörelse uppifrån revbenen ner till lägsta placering.

Och så fortsatte det tills det att jag somnade.

Man märker verkligen hur bebis har växt.  Rörelserna är bra påtagliga och det känns både lite läskigt och mysigt på ett paradoxalt sätt :)




Kommentarer
Postat av: Sofia

Vilken härlig blogg...all lycka med den lilla, jag e bara några veckor efter dig och får snällt vänta till december...:(!!Vagnen va super fin - var hittade ni den?

Kram PT Sofia

2010-07-19 @ 08:44:07
URL: http://traningskoll.shapemeup.se
Postat av: anouk - Gravid

nickar. så är det verkligen... Spec nu de sista veckorna. Allt ungen gör känns. Den hade lika gärna kunnat vara utanför huden=/ knasigt o läskigt.

2010-07-19 @ 13:38:38
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Helena

PRECIS den upplevelsen jag hade inatt.. Sov 4 timmar inatt, ingen sovställning var skön att ligga i, varken för mig eller bebis! Blev TOKIG på liten, men brände magen igår så jag får väl ta det som hämnd från bebis sida :-)

2010-07-19 @ 14:02:36
URL: http://tausert.wordpress.com
Postat av: Ann-Sofie

ja visst är det så. Pang sa det och min mage är verkligen i vägen haha först nu jag får ont och svårt och andas när jag säcker ihopa. Inte den bästa på att hålla min hållning när jag sitter. Hmm snart dags att lägga upp magbilder. =) Ska kolla på din blogg har inte inte hunnit med så mycket när jag bara haft min cp data så nu har jag all tid i världen. =)

Kram

2010-07-19 @ 19:16:19
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/
Postat av: Ann-Sofie

förresten fan vad sjukt att kolla på din baby ticker! Ser ju verkligen helt färdig ut den där bebisen. =)

2010-07-19 @ 19:17:32
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/
Postat av: Ann-Sofie

aha det med citronen var bara glucosbelastningen, då sa dem till en att ta med en citron så att det inte smakar så äckligt då det är super sött. =)

2010-07-19 @ 19:36:23
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Träna så länge det känns okej, det kanske bara är konditionsträningen som är jobbig - sikta på att träna styrka för ryggen och axlarna samt benen - underhållsträning är ju supertrist jag vet, men det kommer garanterat kännas bättre och du kommer vara starkare när väl bebisen kommer!!!rörlighetsträning för ryggraden är oxå bra!! Nytt träningsprogram kommer i e.m. i bloggen!!!

Kram

2010-07-20 @ 09:03:12
URL: http://traningskoll.shapemeup.se
Postat av: Tova

Åh, vad mysigt. Saknar verkligen dne där känslan; hårda kickar mot revbenen eller böljande, långsamma vågor under huden... visst är det helt underbart att ha sitt barn på "utsidan" också, men jag kan inte låta bli att bli nostalgisk av gravidbloggar ;)

2010-07-20 @ 18:14:25
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0