Frozen Cheesecake med Daim

Lägg ut färskosten så att den mjuknar.



Skilj äggvitan från gulan på tre ägg, OBS båda ska sparas.


         
Vispa ihop ägggulor och 2 dl strösocker tills fluffigt.
Vispas äggvitorna            
Vispas 3dl vispgrädde och 1 tsk vaniljsocker i en bunke (ej stenhårt som vanlig grädde ungefär)

  
Mixa två dubbel daim, lägg i grädden (spara lite till topping). Mixa 8 st digistive kex, tillsätt ca 25 gram smör, fördela i en kakform med löstagbar kant.

Blanda 125g philadelphiaost med ägggulsröran. 
Rör sedan ner de andra rörorna försiktigt.



Kakan behöver minst 4h i frysen för att bli hård.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0