Vinterkräksjuka....?

Sitter här och väntar på att det ska börja. Förhoppningsvis händer ingenting. Kompisen var här igår eftermiddag och när hon kom hem på kvällen satte det igång. Troligen blev hon själv smittad i torsdags men att det inte visade sig förrän igår. Tyvärr smittar man även under inkubationstiden som är på 12-48 timmar. Sedan telefonsamtalet imorse så har varenda känsla från magen analyserats och satt igång hypokondriska tankar om att vi har smittats.

Jag håller alla tummar och fingrar, händer, tår och fötter för att vi inte får denna vinterkräksjuka. Varken jag eller Freddan har, såvitt vi minns, haft det och hoppas att vi tillhör den femtedel av befolkningen som har en gen som gör att vi inte påverkas av viruset. Jag hoppas även att Oliver har denna gen eller vad det nu är.

Blä

Kommentarer
Postat av: Linnea

Åh du din lyckliga... Aldrig haft kräksjuka?

Jag åker dit varje gång, får min sambo smittan av mig så blir jag smittad av honom igen lagom tills första svängen gått över. En gång är jag rätt säker på att jag blev jag smittad över telefon tom. :O

2010-12-18 @ 23:12:32
URL: http://www.linneas-viktblogg.blogspot.com
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Jag utmanar dig! =)



http://futurum-nobis-est.blogspot.com/2010/12/listan.html



Kram!

2010-12-19 @ 11:48:17
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Åh fy! Hoppas man klarar sig. Jag klara mig förra vintern som hoppas vi klarar denna med. =) Glad att man ammar över vintern. =)

Kram

2010-12-19 @ 18:18:25
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0