Oj vad det går undan...

Nu händer det saker hela tiden. Det är knappt så att man hinner med. I fredags började han med två nya saker. Han har upptäckt sin tunga och han har börjat "äta" på sin hand. Det som är så fantastiskt med det sista är ju att han använder simultanförmågan, han både för handen till munnen samt öppnar munnen. Sådana små framsteg tycker jag är helt fantastiska. Att han sover själv i sin vagga, läggs vaken, sover längre perioder på dagen, sitter i babysittern, ligger lite i gymmet, ler med ljud mm mm är sånt som ja bara glömt nämna och numera tar för givet :)




I gymmet med handen i mun!


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

hihi vad bra! =)



Västen är köpt på h&m, =)

Ja Isak har blivit så stor, inte klokt. =)



Ja det är så sjukt häftigt deras små framsteg. =)

Kram!

2010-12-05 @ 20:22:26
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com
Postat av: Maria

Vad härligt med framsteg, även de små är ju jättestora för oss =) Har du kunnat lägga honom vaken o fått honom att sova själv ända från början eller har ni "tränat" på det? Den här lillskrutten fixar ju varken eller...

2010-12-06 @ 21:26:49
URL: http://mariasbebisblogg.blogspot.com/
Postat av: Helena

Vad kul!! samma sak hände med eskil i veckan :-) han äter på sina händer och klickar med tungan.. dessutom äter han mer än tidigare så det är nog en tillväxtfas på g.



har 4 kg till vikten vid graviditetens början. har lite till att gå ner sedan. har som mål den vikt jag hade då jag gifte mig... men skyndar långsamt, men visst hjälper ju amningen. har det gått bra med nedtrappningen?

2010-12-07 @ 08:07:32
URL: http://tausert.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0