Tisdag

Föräldragruppen var jättebra. Vi var nog 11 par och vi hade BF sist. De som var närmst oss hade BF 21/9. Jag tyckte det hade varit för sent att vara med på den som är i september.

 

Nästan lite surrealistiskt att se alla dessa magar på samma gång. Det var kul att höra allas frågeställningar och saker de funderat över eller gått igenom. Mycket är väldigt lika och annat kan man bara tacka nån där uppe för att man inte behöver gå igenom. Vi gick igenom förlossning, smärtlindring och frågor kring detta. De flesta verkade vara i hyfsad fysik och medan vi babblade på om smärtlindring mm så satt gubbarna i rummet intill och pratade om sport och vilka filmer, spel de tänkt ta med sig till förlossning/BB.

 

Det var ganska smart att göra små korta (två) uppdelningar så att man bekantade sig med de andra tjejerna och inte bara höll sig till sitt par.

 

Kvällen bjöd på underbart väder och efter en bagel fika utomhus drog vi vidare till Götaplatsen. Härligt väder, härlig musik och gott sällskap. Stand up fick vi skippa då arrangörerna tydligen missbedömt hur stort intresse det är för detta. Trots stor scen och större publik plats så stod säkert lika många ”utanför”. Det var omöjligt att höra eller se. Vi gick däremot förbi ett grymt band med sån energi och gjädje. Reagge, ska, punk, Ja vet inte riktigt vad men sååå gött. Obsklassen!

 

Timo Räisänen avslutade vår kväll och vi åkte hem innan hela avenyn började röra på sig.



Vid Poseidon neråt Avenyn



Scen på Götaplatsen


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Vad kul att det gick bra! =) Skoj!

2010-08-11 @ 13:45:47
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0