Dålig BVC

Barnmorskan på BVC igår var långt ifrån bra. Hon välkomnade, delade ut ett papper och en folder och frågade därefter om vi hade några frågor. När vi började skruva på oss och relativt tysta tittade runt hade hon denna attityden: Jaha så ni vet redan allting om hur det fungerar på BVC?

 

Nä, kanske tvärtom…..

Att vi inte vet nånting och just därför inte kan komma på något konkret att fråga.

 

Efter ett tag kom lite frågor igång och den ena ledde till den andra men det var fortfarande väldigt stelt och lite krystad stämning. Dåligt förberett tycker jag.

 

Idag ska i till föräldragruppen igen.  Det kommer nog vara desto mer givande. Sist var det mycket om förlossning, smärtlindring och vad man ska ha med sig. Idag tror jag att det blir mer om amning och tiden efter att man kommit hem.

 


Kommentarer
Postat av: Helena

var det föräldrautbildningen på BVC? Vi ska dit imorgon, på en heldag... hoppas det blir bra och inga stela diskussioner :-S

2010-08-17 @ 08:56:08
URL: http://tausert.wordpress.com
Postat av: Carolina

nä, hallonbladsthé funkar icke, men jag började i vecka 35 =)

2010-08-17 @ 20:37:20
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Maria

Men oj, menar du att ni inte gör glukosbelastning där du bor? Här nere gör alla det, det är rutin... Man får dricka nån sockerlösning, sitta snällt o vänta i 2 timmar o sen kollar dom blodsockret med blodprov - allt för att ta reda på om man har graviditetsdiabetes. Hur kollar man det hos er... om man kollar?

2010-08-17 @ 23:35:59
URL: http://mariasbebisblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0