Härliga helg

Lördag

Vaknade upp av ett riktigt solsken redan vid 7 igår vilket är liiite tidigt för en helg. Ja ja vad ska man göra så här tidigt då? Jogga, jogga, jogga lite grann :)

Solen och den blåa himlen får min energi att stiga i topp. När jag kom ut och drog de första andetagen i denna underbara vårluft blev det ännu bättre. Det är helt fantastisk med vårväder och det bästa är att vi har allt det goa vädret framför oss.



Köpte färska frallor på vägen hem :) Sen drog vi inte till Slottskogen med ett par vänner och lite till. Efter ett tags bökande med vagnar, hundar och oss själva så kom vi till slut iväg. Precis som väderprognosen lovat så mulnade det till efter lunch, tyvärr. Vi böjde oss inte för Kung Bore som klamra sig fast med iskalla vindar utan knatade på.

I vår armé ingick två hundar varav en ogillar andra hundar och den andra ogillar barn som springer :O
Det behövs väl knappast tilläggas att i Slottskogen så utgör väl dessa två ca 50% av de som är i parken. Trots detta, inga olyckor eller anfall.
















Wtf är detta?

Bilden satt vid sidan av en slänt. Om den var avsedd att berätta att man kan ramla/falla så var det en bra onödig skyllt. Man ser ju att det är en slänt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0