Härliga helg

Söndag

Väckte en trött lillasyster som sov över genom att skramla gött med lite disk som var över från gårdagen. Så går det när man kollar på tv halva natten ha ha ha!

 



Om det ens var möjligt så var det bättre väder idag på morgonen än gårdagens morgon. Riktigt kanonväder så Freddan kom på den grymma idén att dra ner till Varberg, vilket vi gjorde.

Vi strosade runt i hamnen och runt fästningen. Gjorde ett par favorit i repris bilder med "the jumping tourist". Det kommer garanterat fler, det är ett löfte. Förra året blev det ju en del hoppande över mellersta Sverige. Vi år väl se vart det bär av i år. Första blev dock i Varberg.

Sen blev det mat på Varbergs sämsta restaurang med urdålig service etc "Steakhouse Knopen". Visserligen borde vi ha anat ugglor i mossen när det endast var vi där men men vi skulle ju utnyttja våra enjoy kuponger (2 för 1) Det slutade med att vi efter en timmas väntan, kom ihåg att det bara var vi där, funderade på att lämna stället men just då kom vår mat. nte kunde vi använda våra kuponger heller. Till restaurangens fördel så var faktiskt maten var faktiskt ok. Men men, vi hänger inte läpp för det. Vi hade det göra gött i solen :)














 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0